11. Årlige nationale rehabiliteringskonference 2018

Dato:

31. oktober 2018 

Sted:

Hotel Nyborg Strand

I 2018 sætter vi fokus på rehabiliteringstænkningens aktuelle gennemslagskraft. Rehabilitering breder sig hastigt til stadig flere fagområder og fagprofessioner. Nu også til socialområdet. I KL´s socialpolitiske udspil på voksenområdet "Fælles om fremtidens socialpolitik", er rehabilitering det faglige fokus for kommunernes sociale indsats fremadrettet.

Dette års konference byder på 3-4 plenumoplæg og 14 parallelsessioner fordelt i to spor, henholdsvis formiddag og eftermiddag. Vi modtager gerne forslag til sessioner – læs mere om ”Call for proposals” på hjemmesiden.

 Knud Aarup, formand Røde Kors, Aarhus, medlem af Frivilligrådet & socialpolitisk kommentator og forfatter tale om "Rehabilitering – Velfærdssamfundets lim eller?"
 Nanna Mik Meyer, professor MSO, Copenhagen Business School give sit bud på ”Dilemmaer i mødet med udsatte borgere”
 Jacob Nossel, foredragsholder, komiker & handicap-konsulent sætte fokus på "Det meningsfulde samarbejde"
 Hanne Kathrine Krogstrup, professor ved Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet stille skarpt på "Videns- og praksisformer efter evidensbølgen!" 
Der vil i år være en stor udstilling tilknyttet konferencen, hvor en række institutioner og organisationer kan præsentere deres tilbud på rehabiliteringsområdet.

Målgruppen for konferencen er alle, der beskæftiger sig med og er interesseret i rehabilitering indenfor sundhed og socialområdet, arbejdsmarked og uddannelse, samt velfærdsteknologi og hverdagsliv med sport, fritid, kultur og samspil med civilsamfund og frivilligt arbejde. Det kan være borgere, fagpersoner, ledere og beslutningstagere fra kommuner og regioner, forskere, undervisere samt ledere og medarbejdere i styrelser, faglige organisationer og brugerorganisationer. Politikere er også velkomne.

Tilmelding:

Programmet ligger klart primo juni, men klik her for at læse mere og tilmelde dig

Pris for deltagelse: 1.700 kr. /En stand på udstillingen koster 5.000 kr

Du kan læse mere og finde informationer på arrangørernes hjemmesider: www.rehabiliteringsforum.dk og www.marselisborgcentret.dk