Uderehabilitering på Vejlefjord

Dato:

3. september 2018 kl. 9-16

Sted:

Vejlefjord Rehabilitering

Arrangører:

Vejlefjord Rehabilitering, Handicapidrættens Videnscenter, Marselisborgcentret og Rehabiliteringsforum Danmark

Tilmelding:

V/ spørgsmål Kontakt Ole Mygind på e-mail: Ole.Mygind@stab.rm.dk eller tlf.: 2133 7668 eller læs mere og tilmeld dig her.

Vi ønsker med dette års seminar at få større klarhed over hvilke elementer af Uderehabilitering der har virkning og til hvad. Vi håber på at kunne samle og formidle ideer og vidensgrundlag, hvad enten formålet med uderehabilitering er fysisk træning, kognitiv rehabilitering, mental helse, læring eller mestring.

Som behandler, træner og vejleder er det næppe nok at gå udenfor for at få frisk luft i ansigtet og røde kinder. Vi ønsker at kunne kvalificere og målrette vore indsatser til den gruppe, vi arbejder med. Vi ønsker med dette års seminar at få større klarhed over, hvilke elementer af Uderehabilitering der har virkning og til hvad. Vi håber på at kunne samle og formidle ideer og vidensgrundlag, hvad enten formålet med uderehabilitering er fysisk træning, kognitiv rehabilitering, mental helse, læring eller mestring.

Hensigten er altså at samle og formidle viden om, hvilke knapper og håndtag der er i den store Uderehabiliterings-værktøjskasse og give grundlag for at bruge dem relevant og præcist. Seminaret vil ligesom sidste år være en blanding af foredrag inde og præsentation og workshops ude. Programmet er endnu i sin planlægning, så har du gode ideer eller muligt indhold til programmet, er du velkommen til at byde ind til planlægningsgruppen.