Når aktivering bliver spiselig

Redigeret af Inge Sørensen og Bo Therkildsen
Udgivelsesår: 2013
Pris: 50 kroner, inklusiv moms og forsendelse.

Handicapidrættens Videnscenter har i snart 20 år arbejdet med det rummelige arbejdsmarked og mødt masser af aktører, der hver dag hjælper mennesker på kanten af arbejdsmarkedet – personer med handicap, kronisk sygdom, psykiske diagnoser, adfærdsvanskeligheder, sociale problemer, misbrug osv.

Vi har kunnet se, at det at arbejde med mad, fx i en kantine, en café eller en restaurant, kan noget særligt i forhold til at give mennesker på kanten af samfundet nogle kompetencer og successer, der kan bidrage til et rigere liv.

I denne bog har vi valgt at samle 10 aktører, der arbejder med det rummelige arbejdsmarked med mad som omdrejningspunkt, og fået deres bud på, hvad der skal til for at lykkes. Og så er der selvfølgelig opskrifter på den mad, de arbejder med og interview med 16 af de mennesker, det hele handler om!

Køb Når aktivering bliver spiselig her

Sidst opdateret 03. oktober 2018