Kalender

Oversigt over arrangementer om idræt – både i Videnscentrets og andre organisationers regi.

Har du eller din arbejdsplads et arrangement, I gerne vil have lagt på kalenderen?  Så er du velkommen til at sende informationer til post@handivid.dk

Kommende begivenheder

2017

Sep
14
Kan naturen bruges som hjælpemiddel mod kriseramte mennesker? Hvad sker der med kroppen, når vi kæmper med indre dæmoner som stress, kronisk sygdom, angst eller depression og hvordan kan vi bruge naturen som redskab til at bekæmpe dem? Eller hvordan bruges det forebyggende?
Dato: 14. september 2017
Sted: Svendborg Natur og miljøskole
Tidspunkt:
Sep
18
RehabiliteringsforumDanmark, MarselisborgCentret og Handicapidrættens Videnscenter inviterer til seminar om uderehabilitering. Det bliver en dag med faglige indspark, der kridter banen for uderehabilitering op, og samler fagpersoner med interesse for udendørs rehabilitering.
Dato: 18. september 2017
Sted: P.P. Ørums Gade 9-11, 8000 Aarhus
Tidspunkt:
Sep
23
Parasportens Dag er Parasport Danmarks årlige, landsdækkende sportsdag, hvor alle med interesse for parasport kan komme forbi og deltage eller hilse på. Dagen består af tre dele: Parasportens Stadion, Parasportens Marked og Parasportens Kontor.
Dato: 23. september 2017
Sted:
Tidspunkt:
Sep
28
Der afholdes netværksmøde i det Nordiske "Aktiv fritid for alle" netværk i Reykjavik på Island 28.+ 29. september 2017
Dato: 28. september 2017
Sted:
Tidspunkt:
Oct
04
Et samarbejde mellem VIA UC og Københavns Universitet. Projekterne er støttet af Undervisningsministeriet, Miljø- og Fødevareministeriet og TrygFonden Konferencen henvender sig til lærere, pædagoger, skoleledere, politikere, og andre med interesse indenfor feltet.
Dato: 04. oktober 2017
Sted: Ceres Auditoriet, Ceres Byen, Århus
Tidspunkt:
Oct
11
En viktig målsetting med årets seminar er re-etablering av en forening for idrettspedagoger i rehabilitering / tilpassa fysisk aktivitet. Et arbeidsutvalg har vært i arbeid siden fjorårets seminar og vil presentere et utkast til mandat for foreningen, som vil diskuteres i løpet av seminaret.
Dato: 11. oktober 2017
Sted:
Tidspunkt:
Oct
25
Sidste år var mere end 250 mennesker samlet til COK og Socialstyrelses konference om hjernen – set og forstået i et socialt perspektiv. I år gentager vi succesen og inviterer til Neurodagen 2017. Det bliver en dag, hvor vi sætter fokus på et af de mest centrale paradigmer i vores forståelse af, hvad det vil sige at være menneske – en dag, hvor vi sætter hjernen i perspektiv.
Dato: 25. oktober 2017
Sted: Scandic Copenhagen, Vestersøgade 6 1601 København V
Tidspunkt:
Nov
06
Sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 6.-7. november 2017. Her inviterer vi til et temadøgn med fokus på friluftsliv og naturoplevelser for mennesker med særlige behov for, at der skabes trygge rammer gennem struktur, forudsigelighed og genkendelighed, når de skal ud i naturen. Det kan f.eks. dreje sig om mennesker med autisme spektrum forstyrrelser, ADHD eller andre i psykosociale vanskeligheder.
Dato: 06. november 2017
Sted:
Tidspunkt:
Nov
22
Den næste Nordiske konference afholdes i 2017 i Halmstad, Sverige. Konferencen henvender sig til alle, der er interesserede i tilpasset idræt og bevægelse og idræt og sundhedsfremme.
Dato: 22. november 2017
Sted: Halmstad, Sverige
Tidspunkt:
Nov
27
Kongressen gjennomføres i samarbeid og etter samtale med de ulike fagområder som arbeider med barn og ungdom mellom 0 - 20 år. Kongressen OPPVEKST - 2017 er Norges eneste kongress for et samlet fagområde for barn og ungdom. Vi garanterer at du vil bli inspirert.
Dato: 27. november 2017
Sted:
Tidspunkt: