Aktiv Fritid for Alle - Nordisk netværk

Netværket Aktiv Fritid for Alle blev dannet i foråret 2008. Det er et nordisk netværk om inklusion af mennesker med handicap i fritidslivet. Målet med netværket er, at vi får mulighed for at gøre brug af hinandens erfaringer, udvikle fælles projekter og få sparring og gode ideer fra hinanden.

Med i netværket er repræsentanter for kommuner, rehabiliteringscentre, frivillige organisationer, videncentre, projekter, statslige styrelser mv. fra Norge, Sverige, Island og Danmark.
Fælles er, at alle har en interesse for og viden om inklusion af mennesker med handicap i fritidslivet og ønsker at udvikle på området.

Der har indtil nu været afholdt møder i Kristianssand, Norge (2008), Odder, Danmark (2009), Valnesfjord, Norge (2010), Vingsted, Danmark (2011), Stockholm, Sverige (2012), Reykjavik, Island (2013), Beitostølen, Norge (2014), Taastrup, Danmark (2015) og Sölvesborg, Sverige (2016).

Det årlige netværksmøde i det nordiske netværk vil i 2017 blive afholdt i Island.

Seneste arrangement i netværket fandt sted i Sverige i december 2016. Læs om mødet her.

Du kan se materialer fra alle tidligere møder her.

Tovholdere i netværket er Fritid med Bistand fra Kristiansand i Norge og Handicapidrættens Videnscenter.

Netværket er åbent for alle.

Tilmeld dig netværket Aktiv fritid for alle

Kontakt: Idrætskonsulent i Handicapidrættens Videnscenter, Anne-Merete Kissow, ak@handivid.dk

Mangler du overblik over nordiske aktører, eller har du brug for at finde nye samarbejdspartnere? Så kan du også registrere dig hos Nordiske Netværk, der arbejder på at lette nordisk samarbejde. Dem finder du her.

Sidst opdateret 17. juli 2017