Når aktivering bliver spiselig - ny bog og netværk!

Handicapidrættens Videnscenter har i snart 20 år arbejdet med det rummelige arbejdsmarked og mødt masser af aktører, der hver dag hjælper mennesker på kanten af arbejdsmarkedet – personermed handicap, kronisk sygdom, psykiske diagnoser, adfærdsvanskeligheder, sociale problemer, misbrug osv.
Vi har kunnet se, at det at arbejde med mad, fx i en kantine, en café eller en restaurant, kan noget særligt i forhold til at give mennesker på kanten af samfundet nogle kompetencer og successer, der kan bidrage til et rigere liv.

I denne bog har vi valgt at samle 10 aktører, der arbejder med det rummelige arbejdsmarked med mad som omdrejningspunkt, og få deres bud på, hvad der skal til for at lykkes. Og så er der selvfølgelig opskrifter på den mad, de arbejder med og interview med 16 af de mennesker, det hele handler om!

Bestil bogen Når aktivering bliver spiselig her

Læs Søren Ejlersens indlednings-artikel til bogen her

Læs Handicapidrættens Videnscenters forord til bogen her

Samtidig starter vi et nyt netværk, hvor aktører fra hele Danmark, der arbejder med mad og det rummelige arbejdsmad, kan mødes og udveksle erfaringer. Er du interesseret i at høre mere om dette netværk, kan du kontakte Inge Sørensen på 46 34 00 00

Sidst opdateret 07. december 2016